5 tips för en framgångsrik hemsida

Med en bra webbplats når du som företagare ut till ett större klientel, där de kan läsa mer om er och vilka produkter eller tjänster som ni tillhandahåller. I vårt digitala samhälle har internet kommit att bli ett användbart redskap, där det är enkelt och snabbt att ta fram information, så därför är en bra webbplats en viktig del i företagandet idag.

hemsida-sajt-foretag

  1. För det första så är utseendet på sajten viktig för att helhetsupplevelsen ska bli bra. Upplevs sajten som en i mängden och ett hafs jobb, tas företaget per automatik, mindre på allvar. Din webbplats marknadsför ditt företag!
  2. Använd färger kopplade till företagets logga och gör sajten enhetlig. Tänk på att skarpa färger är jobbiga för ögat, så en neutral bas är alltid att föredra.
  3. Gör webbplatsen enkel att navigera på. Navigationen ska var enkel för besökaren att hitta de funktioner och innehåll som söks.
  4. Använd bilder. Genom att använda grafik blir sajten mer lättnavigerad, mer tilltalande och mer berättande för kunden. Presentera gärna anställda, lokaler, vis eventuella varor vid tillverkning och använd grafik för att navigera till exempel.
  5. Besitter inte du själv eller någon av dina medarbetare, de kunskaper som krävs för att bygga upp en snygg webbplats och hemsida, anlita hjälp.