Konferens/Kick off med företaget

Att medarbetarna på en arbetsplats kan samarbeta på ett bra sätt är oerhört viktigt för alla typer av företag. En god stämning och hög samarbetsförmåga leder till högre produktivitet och därmed bättre resultat för företaget i slutändan.

391648-conferenceEffektivitet är även det viktigt för att det skall gå bra för ett företag. För att uppnå den maximala effekten är det viktigt att medarbetarna känner till varandras styrkor och svagheter så att man kan fördela arbetsuppgifterna på bästa sätt. Därför är det viktigt att ta med sina anställda och medarbetare på konferens eller kick-off med jämna mellanrum. Här kan man umgås, lära känna varandra bättre och lära sig bli ett bättre team.

En utmärkt plats att förlägga sin konferensresa till är Sundsvall med omnejd. Själva staden Sundsvall ligger nästan mitt i Sverige. I och med detta blir det också en naturlig mötespunkt. Sundsvall ha dessutom utmärkta kommunikationer med resten av landet. Här finns bland annat en av Sveriges största flygplatser. Belägget ungefär mitt i mellan Sundsvall och Timrå ligger Sundsvall Timrå Airport.

När man väl landat på Sundsvall Timrå flygplats är det dags att ta sig till den plats man valt att förlägga konferensen på. Det finns flera bra konferensanläggningar i och omkring Sundsvall. Man behöver faktiskt inte ens lämna flygplatsen för att hitta en alldeles utmärkt anläggning för konferenser. Här hittar man regionens mest internationella mötesplats. I terminal M, som konferensavdelningen heter finner man lokaler för alla typer av konferenser, vill man bara låna ett kontor går det också bra. I samband med en konferens på Sundsvall Timrå Airport är det också möjligt att uppleva mer av flygplatsen. Man kan till exempel få en guidad tur eller varför inte prova på någon av de många yrkesroller som finns på flygplatsen för en stund.