Ett tillskott till bostadsmarknaden

Vill man sälja sin fastighet fastnar man ofta lätt i frågetecknens land. Det gäller kanske bekymmer med att finna en mäklare som passar säljaren och dennes intressen. Numera kan man dock glädjas över de lättbesvarade frågorna och bortblåsta orosmoln. Man hittar och jämför nämligen snabbt och enkelt mäklare online. Vilken typ av fastighet man önskar sälja spelar ingen roll; en bostadsrätt, villa, radhus, parhus, fritidshus eller tomt, lösningen finns på lättanvända webbsidor. Telefonköerna är ett minne blott, sökningen efter mäklare sker på webben, och offerterna fås per e-post, bara genom några tryck på tangentbordet.

En tjänst för såväl mäklare som ägare

Genom att jämföra olika mäklare ser man till att få högsta möjliga försäljningspris för fastigheten, allt till ett mäklararvode som är tillfredsställande. Och om du själv är fastighetsförmedlare med önskan om fler mäklaruppdrag och kunder kan du ansluta dig som företagsmedlem. Allt på en och samma webbsida, och allt för att bistå alla parter med hjälp.

Kostnadsfritt och effektivt

Med hjälp av en kostnadsfri onlinetjänst hittar och jämför man de mäklare som hjälper den säljande, allt till ett pris som passar fastighetsägaren. Online-tjänsten är lättanvänd och tydlig, med färdigställda frågeformulär som man fyller i och sänder på några minuter. I frågeformuläret ombeds man fylla i vilket slags fastighet det handlar om, samt andra kriterier man har.

Den rikstäckande och kostnadsfria mäklartjänsten ser sedan till att man får upp till fem gratisofferter från olika mäklare. Alla svar och kostnadsförslag baseras på de önskemål och de uppgifter man fyllt i. Alla mäklare anslutna till tjänsten är kvalitetssäkrade genom fastighetsmäklarinspektionen. Därför är tjänsten säker, och garanterar statligt registrerade mäklare med god mäklarsed. En förfrågan är dessutom inte bindande. Den som använder sig av tjänsten väljer fritt huruvida man använder sig av en mäklare eller en annan.