Marknadsföring för 2010-talet

Betydelsen av marknadsföring är något som bara blir viktigare och viktigare för de företag som vill hänga med i dagens snabba utveckling. Här har vi därför samlat några tips på vad man kan göra för att nå ut med sitt budskap i dagens läge.

Digitala medier

Att inte använda sig av nätet när man marknadsför ett företag är näst intill tjänstefel, framför allt eftersom det i princip inte behöver kosta någonting. En hemsida går att få gratis, väljer man att betala några kronor varje månad kan man dessutom få en egen .se- eller .com-adress. Även sociala medier som Facebook, Twitter och Instagram går förstås utmärkt att använda i sin marknadsföring.

Bilder

Bilder är något som blir allt viktigare när det kommer till marknadsföring. I dagens digitala era möts vi dagligen av tusentals bilder fast vi kanske inte tänker på det. Viktigt är förstås att man använder sig av rätt bilder i sin marknadsföring, gärna några som sticker ut lite.

Kontakter

Givetvis ska man även använda sig av kontakter i sin marknadsföring, men se då till att ha ett unikt och spännande erbjudande som verkligen lockar intresse.