Marknadsföringsknep som familjer älskar

Ibland så producerar man produkter som riktar in sig till barnfamiljer eller kanske befinner sig på ett evenemang för samma grupp. Hur lockar man då till sig familjerna så att de trivs?

glad familj

Hur gör man då för att fånga uppmärksamheten av familjer? Vad kan man anordna för roliga aktiviteter eller köpa in för presenter som gör att även barnen har det kul när föräldrarna tittar på de produkterna du vill sälja.

Ballonger

Få saker är så universellt älskade som ballonger, speciellt om de är heliumfyllda. Vi har tidigare nämnt Gasballonger.se här på sidan och deras reklamballonger är även denna gång ett perfekt alternativ för att få ut ditt namn.

Bollhav och hoppborg

Även dessa gamla klassiker är perfekta för familjeaktiviteter. Barnen kommer att älska det och även föräldrarna kommer att bli glada. Det är dessutom oftast förvånansvärt billigt att hyra en hoppborg för en dag. Väl investerade pengar om man tror att det kommer passera förbi många barnfamiljer.

Godis

Godis är något som alla uppskattar och de flesta försäljare av profilprodukter brukar kunna erbjuda versioner med eget tryck. Dessa är perfekta små gåvor som kan glädja hela familjen och förhoppningsvis, hjälpa föräldrarna att vilja köpa av dig.

Tänk efter före

I Sverige har vi väldigt hårda och bra lagar gällande marknadsföring som är till för att skydda barnen. De flesta och starkaste av dessa rör tv-reklam men det finns även andra, bredare lagstiftningar. Så länge man ser till att vara på rätt sida lagen så brukar det inte vara några problem och man kan skapa roliga upplevelser för både barn och föräldrar.